Aloe Vera Woman’s After Shave er en kølende og reparerende lotion uden parfume eller sprit specielt udviklet til at mindske ubehag efter barbering og anden hårfjerning.
Det høje indhold af Active-Aloe® (90%) intensiverer fugttilførslen, genopbygger og modvirker udtørring og irritation.
E-vitamin. Neutraliserer de frie radikaler i huden.
Aloe Vera Woman’s After Shave er skånsomt fremstillet, så ACTIVE-ALOE® bevarer sine gode egenskaber.
Aloe Vera Woman’s After Shave er biologisk let nedbrydelig
|
INGREDIENSER (INCI) I AVIVIR ALOE VERA WOMAN’S AFTER SHAVE |
FUNKTION |
| Aloe Barbadensis |
Det er den flydende, rene Aloe vera (Active Aloe gel), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe vera plantens sunde blade. Aloe vera planterne er dyrket økologisk, og bliver certificeret af BCS ÖKO-GARANTIE. Active Aloe gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, bevarer hudens fugtighed og regulerer syrebalancen. Aloe vera kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden. |
| Octyl Stearate |
Er en tyndtflydende vegetabilsk olie udvundet af kokos/palmekerner. Stoffet blødgører og bevarer fugten i huden. |
| PEG-8 Beeswax |
Er en emulgator baseret på ren bivoks. Stoffet efterlader huden blød og smidig og bevarer fugten i huden. |
| Glyceryl Stearate SE |
Er en mild vegetabilsk emulgator baseret på stearinsyre. Virker blødgørende på huden. |
| Sodium Hydroxide |
pH reguleringsmiddel. Kaldes også natriumhydroxid. |
| Tocopheryl Acetate |
Vitamin E derivat der neutraliserer de frie radikaler. E-vitamin er stort set er lugtfrit. Det anvendes pga. sine antioxidante egenskaber. |
| Carbomer |
Er et fortyknings- og stabiliseringsmiddel. Stoffet giver kropsplejeprodukter en ensartet konsistens selv ved store temperatursvingninger. Carbomer minimerer "hvidte-fænomenet", som kan fremkomme ved påsmøring af cremer. |
| Polyglyceryl-3 Diisostearate |
Er en emulgator, der er flydende og kræver derfor ingen opvarmning, hvilket er formålstjenligt i forbindelse med højtkoncentrerede Aloe Vera produkter. Emulgatoren er meget hudvenlig, og blødgøringen af huden forbedres mærkbart. |
| Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer |
Er en emulgator, som fortrinsvis anvendes i vandfaste solbeskyttelsesprodukter. En emulgator er et stof, der gør det muligt at lave en stabil blanding af vand og olie. |
| Sodium Sulfite |
Substans der modvirker oxidation i produktet. Et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant. |
| Citric Acid |
Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud). |
| Potassium Sorbate |
Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud). |
| Sodium Benzoate |
Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud). |