|
Aloe Vera Woman’s Shave er en mousse, som anvendes ved barbering med skraber.
Aloe Vera Woman’s Shave er indeholder ikke drivgasser, sprit, farve eller parfume.
Aloe Vera Woman’s Shave indeholder Glycerin som giver et blødt behageligt skum og lader skraberen glide let over huden. Understøtter tillige den plejende effekt fra Active-Aloe®
Inden barbering vaskes området med varmt vand og Skinwash, dette vil blødgøre hårene. Påfør skummet, som holder på fugten i hårene og gør dem nemmere at skære over.
Det høje indhold af Active-Aloe® (70%) styrker, intensiverer fugttilførslen og modvirker udtørring og irritation.
Aloe Vera Woman’s Shave anvendes ved barbering med skraber, til fx ben eller bikinilinie.
Aloe Vera Woman’s Shave er skånsomt fremstillet, så ACTIVE-ALOE® bevarer sine gode egenskaber.
Efter barbering skylles efter (helst med koldt vand), huden tørrer og Woman’s After Shave påføres (se beskrivelse).
Aloe Vera Woman’s Shave er biologisk let nedbrydelig
|
INGREDIENSER (INCI) I AVIVIR ALOE VERA WOMAN’S SHAVE |
FUNKTION |
| Aloe Barbadensis |
Det er den flydende, rene Aloe vera (Active Aloe gel), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe vera plantens sunde blade. Aloe vera planterne er dyrket økologisk, og bliver certificeret af BCS ÖKO-GARANTIE. Active Aloe gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, bevarer hudens fugtighed og regulerer syrebalancen. Aloe vera kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden. |
| Aqua |
Er INCI-deklarationens ord for vand. |
| Glycerin |
Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af Kokos- og/eller Palmekerneolie. Glycerin giver en optimal befugtning af huden ved både at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende. |
| Cocamido Propylbetain |
Et meget hudvenligt skumstof udvundet af kokosolie. Cocamido Propyl Betain giver et godt skum, og nedsætter markant irritationspotentialet fra de andre vaskeaktive stoffer. |
| PEG-7 Glyceryl Cocoate |
Et vandopløseligt tilbagefedtningsmiddel udvundet af kokosolie. Det tilbagefører ren kokosolie til huden og modvirker derfor udtørring. Desuden letter det afskylningen af snavs og skum. |
| Sodium Laureth Sulfate |
Udvindes af kokos/palmekerneolie. Stoffet er den mest anvendte vaskeaktive substans i verden på grund af dets relative mildhed og gode skum egenskaber. |
| Disodium Laureth Sulfosuccinate |
Er et meget mildt og hudvenligt skumstof, der markant nedsætter irritationspotentialet fra de andre vaskeaktive stoffer. |
| PEG-14M |
Nedsætter friktionen ved shaving, således at skæret ”glider” hen over huden og giver en tættere barbering. |
| Sodium Sulfite |
Substans der modvirker oxidation i produktet. Et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant. |
| Citric Acid |
Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud). |
| Potassium Sorbate |
Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud). |
| Sodium Benzoate |
Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud). | |
|