Club We Care

Helsekonsultationer

Vi ved, hvor vigtigt din sundhed er for dig. Din sundhed er afgørende for, at du kan leve et liv med overskud, energi og optimal velvære. Og vi ved, at dét at leve et sundt liv, ikke kommer af sig selv. Sundheden ligger i de små valg vi træffer i hverdagen. Men hvor skal man starte, når man gerne vil leve sundt? Hvordan finder man vej i junglen af kostråd, kosttilskud, olier, vitaminer og mineraler?

Helsemins helsekonsultationer er her, for at gøre det nemt for dig at vælge det sunde liv. Med vores helsekonsultationer, får du hjælp til at tage de første skridt. Eller til at tage det næste skridt, hvis du allerede lever sundt.

I udvalgte Helseminbutikker tilbyder vi lige nu tre former for helsekonsultationer, og mange flere er på vej! Spørg i din lokale Helsemin hvilke helsekonsultationer der tilbydes.

1. Vitamin- og mineraltest
Find ud af hvad din krop mangler med en vitamin- og mineraltest

2. Irisanalyse
Få en statusopdatering på din krops tilstand med en irisanalyse

Hvis du vil høre mere, så er du velkommen til at ringe til os i din nærmeste Helsemin Find tid, sted og telefonnumre her

Læs om medlemskab i Helsemins klub her

1. Vitamin- og mineraltest

For at leve et sundt liv, er det essentielt at kroppen er i balance. Vores moderne kultur med forurening, tilsætningsstoffer og diverse kemikalier i vores mad, gør det desværre svært at være i 100% balance. Derfor har de fleste brug for et tilskud af vitaminer, mineraler, olier mm.

Vores dygtige biopat kan måle dine ubalancer i kroppen. Vitamin- og mineraltesten udføres med en biotron på dine hænders akupunkturpunkter, hvor biotronen måler elektriske impulser, dette vil sige energierne fra dine organer. Med biopattesten finder du ud af præcis hvilke vitaminer, mineraler, kosttilskud mm. din krop har brug for. På den måde er du sikker på, at du kun tager de vitaminer & mineraler du rent faktisk har brug for. Du får lagt et program bestående af de vitaminer, mineraler, fedtsyrer, mælkesyrebakterier og kostråd som passer til dig.

Quick test (15 min)

  • Test af ubalancer
  • Regenerationsprogram

Klubmedlemmer: GRATIS 
Klubmedlemmer tilbyde 3 gratis tests om året. Efterfølgende tests kan købes til 89,-
Vi refunderer beløbet ved efterfølgende køb for over 800,-

Normalpris: 149,-

Konsultation (30 min)

  • Test af ubalancer
  • Regenerationsprogram
  • Mulighed for at stille ekstra personlige sundhedsrelaterede spørgsmål
  • Mulighed for at blive testet på ekstra valgfrie produkter

Klubmedlemmer: 149,-
Vi refunderer beløbet ved efterfølgende køb for over 800,-

Normalpris: 299,-

OBS! Lige nu har vi kun et begrænset antal ledige tider - i begrænsede butikker - men du er meget velkommen til at ringe til din nærmeste Helsemin butik for at booke en tid eller høre nærmere.

2. Irisanalyse

Irisanalysen laves ud fra et billede af dine øjne, som kan ses på en computerskærm. Ud fra billedet gennemgåes kredsløb, tarmsystem, organer, nervesystem, lymfesystem, muligvis din måde at tænke på, samt svagheder, som kan være genetisk nedarvede. Heilpraktik er en tysk naturmedicin uddannelse, hvor der arbejdes ud fra 4 diagnose former, herunder Irisanalyse. Iris, regnbuehinden, fungerer som et forlænget nervesystem, der reagerer på kemiske og psykiske forandringer i kroppen. Hver del af kroppen, hvert organ, står i forbindelse med øjets iris. Herved er det muligt at finde svagheder, som tegn i iris inden de bliver til sygdomme. Irisanalysen kan også fortælle om psykens styrker og svagheder.

Quick Irisanalyse (30 min)

Tilbydes i Vejle, Odense, Kolding & Århus. Hør nærmere om pris og tidsbestilling i din Helsemin.

Ved afbud

Skal ske senest kl. 12:00 dagen før. Udeblivelse eller afbud senere end kl. 12.00 dagen før, faktureres med et udeblivelsesgebyr på 75 kr.

Klubmedlemskab

Behandlinger

Partnere

Nyhedsbrev