club-top-banner.png

OM HELSEMIN CLUB APP

CARE PLUS MEDLEMSTILBUD

CARE PLUS STEMPELKORT

CARE PLUS BEHANDLINGER

PARTNERE

VILKÅR & BETINGELSER

TILMELD HELSEMIN CLUB NYHEDER

Om Helsemin Club

Helsemin har eksisteret i mere end 25 år og vi har rådgivet og vejledt tusindvis af danskere til et sundere og mere bæredygtigt liv. Vi er eksperter inden for sund og naturlig livsstil. Helsemin Club er for dig som ønsker at forbedre din sundhed, ved at prioritere en grøn og naturlig livsstil med økologisk kost, supplerende kosttilskud, og ren hudpleje.

We Care

We Care er at vise omsorg og nærvær i mødet mellem mennesker. Vi ønsker at møde dig, hvor du er lige nu. For os er det vigtigt, at vi alle tager ansvar for egen sundhed, så vi sammen kan skabe en sundere Verden. Selv små skridt gør en stor forskel. Respekt for hinanden og for naturen - det er vejen til en bæredygtig fremtid. We Care!

I Helsemin Club er der 2 medlemstyper

Care Plus er lavet særligt til dig, der ønsker at have en sund og naturlig livsstil.

Som Care Plus medlem vil Helsemin forkæle dig med eksklusive tilbud, inspiration og de bedste rabatter. Du får også adgang til gratis behandlinger, sunde partnere og Plus medlemstilbud. Du optjener samtidig bonus-kroner svarende til 5% på alle dine helse køb.

Care Plus kræver oprettelse i en fysisk Helsemin butik.

Care Basic er lavet til dig, som tager de første skridt hen imod en sundere og mere naturlig livsstil. Du optjener bonus-kroner svarende til 2% på alle dine helse køb.

Care Basic kan oprettes via nedenstående link.

Vi ønsker at gøre det let for dig at vælge en sund og naturlig livsstil.

 fordele-skema.jpg

Kontakt vedrørende Helsemin Club ☎ 71606319

OPRET CARE BASIC her