Avivir, AVIVIR Aloe Vera Drikke naturel, 1 l Forstør

Avivir, AVIVIR Aloe Vera Drikke naturel, 1 l

201052

-

AVIVIR Aloe Vera Drikke naturel, 1 l, Avivir,
Kosttilskud.

Flere detaljer

209,00 kr

Varebeskrivelse

Avivir er den originale drikke Aloe Vera med ActivAloe®, som er udvundet af bladgelen fra friske og sunde Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kaldet Aloe Barbadensis M.) dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

Avivir Aloe Vera kosttilskuds dokumenterede, gavnlige egenskaber:

Styrker immunforsvaret både indvortes og udvortes.
Aloe Vera bidrager til kroppens naturlige forsvar mod mikroorganismer, og hjælper til at forbedre kroppens immunforsvar. Aloe Vera hjælper til at opretholde en sund hud og sunde slimhinder. Aloe Vera har en positiv virkning ved træthed og manglende overskud, og bidrager til at øge kroppens modstandskraft.

Normaliserer den naturlige fordøjelse og stabiliserer løs eller træg mave. Når maven ikke fungerer helt, som den plejer f.eks. ved at man oplever uregelmæssige afføringer, kan Aloe Vera hjælpe til med at normalisere fordøjelsessystemet. Studier viser, at daglig indtagelse af Aloe Vera regulerer den naturlige mave-tarmfunktion, og bidrager til regelmæssig afføring og til en bedre protein optagelse, reducerer mængden af gær-bakterier Aloe Vera bidrager til fysisk og psykisk velvære.

Medvirker til at bevare sunde slimhinder i mave-tarmsystemet. Aloe Vera modvirker irritationer, som kan opstå f.eks. efter indtagelse af stærk, krydret eller sur mad, kaffe, visse former for medicin mm. Aloe Vera medvirker til at vedligeholde mave-tarmfunktionen.

Aloe Vera bidrager til at vedligeholde kroppens epitellag (hud og slimhinder). Aloe hjælper til at opretholde en sund hud. Aloe Vera har anti-age egenskaber. Aloe Vera øger produktionen af kollagen, mindsker antallet af rynker og gør huden mere elastisk efter 3 måneders indtagelse. Det vurderes, at Aloe Vera kan modvirke og reparere cutaneous photoaging (ældning af huden pga. solens stråler).
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Ingredienser

Aloe vera bladgel (Aloe Vera L.)* Natriumbenzoat Kaliumsorbat Citronsyre

Daglig dosis

Til indtagelse: 1 spiseskefuld (15 ml) 2-3 gange daglig cirka 15 min. før hovedmåltid.
Til mundskyld: Skyl eller gurgl med 1 spiseskefuld et par gange daglig.

Brugsanvisning og anvendelse

Til indtagelse: 1 spiseskefuld (15 ml) 2-3 gange daglig cirka 15 min. før hovedmåltid eller på tom mave.

Opbevaring

Efter åbning: 3 mdr. i køleskab

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

Avivir, AVIVIR Aloe Vera Drikke naturel, 1 l

Avivir, AVIVIR Aloe Vera Drikke naturel, 1 l

AVIVIR Aloe Vera Drikke naturel, 1 l, Avivir,
Kosttilskud.