Muusmann, Alternativ Behandling, Bog Forstør

Muusmann, Alternativ Behandling, Bog

905868

-

Alternativ Behandling, Bog, Muusmann

af Søs Wollesen

Flere detaljer

279,00 kr

For bare 20 år siden var det at anvende alternativ behandling noget, der blev kigget skævt til. Mange afstod fra at fortælle deres læge, at de havde søgt alternative veje for at få det bedre, for at opnå et svar eller blot for at få rigelig tid og opmærksomhed under konsultationen!  

Alternativ behandling er en betegnelse, der beskriver medicinske behandlinger, der anvendes i stedet for traditionelle (konventionelle) behandlinger. Det ene behøver dog ikke at stå alene eller over for det andet, for ikke sjældent giver det god effekt at supplere konventionel medicin med komplementære behandlinger. 

Men præcis hvilke typer af behandlinger betragtes i dag som alternative? Definitionen på alternativ behandling ændres i takt med, at læger tester behandlingerne af og helt naturligt inddrager dem som en del af de konventionelle behandlinger. Hvilke behandlinger er der lavet undersøgelser på, og hvad har de vist? Hvilke alternative behandlingsformer anbefales til forskellige symptomer, tilstande og sygdomme? Og hvad kan den enkelte forvente? 

Dette er spørgsmål, som hyppigt dukker op i medierne, i befolkningen, blandt læger og andre behandlere. Spørgsmål, som ikke tidligere er søgt besvaret ét og samme sted.  I denne bog er samlet historien bag de forskellige behandlingsformer, deres anvendelse i forhold til symptomer, tilstande og sygdomme, samt svar på, hvad forskningen viser om behandlingerne og deres anvendelsesmuligheder. Hvad er fremtiden for alternativ behandling? 

Følgende behandlingsformer vil blive behandlet i bogen: Akupunktur – Body-SDS – Zoneterapi – Ortomolekylær medicin – Healing –  Kranio-Sakral-Terapi (KST) – Homøopati – Mindfulness – Tankefeltterapi (TFT) –  Massage (flere former) – Rosenmetoden – Gestalt- og kropsterapi 

Om forfatterenSøs Wollesen er læge, men også uddannet zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut og har arbejdet med ernæring og kosttilskud i mere end 20 år. Hun arbejder med det hele menneske og bruger derfor ikke kun de konventionelle behandlingsformer i sit virke. Søs Wollesen er en efterspurgt foredragsholder, underviser og rådgiver.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

Muusmann, Alternativ Behandling, Bog

Muusmann, Alternativ Behandling, Bog

Alternativ Behandling, Bog, Muusmann

af Søs Wollesen