Hårolie neem Dr. Hauschka Forstør

Dr. Hauschka, Strengthening hair treatment, 100 ml

4310

-

Strengthening hair treatment, 100 ml, Dr. Hauschka,
Hår olie.

Flere detaljer

Denne vare er udsolgt

169,00 kr

Varebeskrivelse

Dr. Hauschka Strengthening Hair Treatment gør håret smidigt og giver det nyt liv. Kuren fungerer som dybdevirkende og genopbyggende pleje til tørt, porøst og glansløst hår med spaltede spidser. Den er også særligt velegnet til irriteret hovedbund og til hår, som er beskadiget efter permanent, farvning, styling eller for meget sol og saltvand. Neem, kamille, hvedekimolie og rosmarin styrker håret og gør det nemt at rede ud. Strengthening Hair Treatment udnytter de aktiverende egenskaber i de næringsrige lægeplanteudtræk og giver håret nyt liv.

Ingredienser

Arachis Hypogaea (Peanut) Oil Melia Azadirachta Leaf Extract Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract Lecithin Alcohol Fragrance (Parfum)

Brugsanvisning og anvendelse

Fugt hår og hovedbund, fordel Strengthening Hair Treatment jævnt over hovedbunden og massér den blidt ind i huden. Vikl et håndklæde rundt om håret og lad kuren virke i 20 minutter. Vask derefter håret som normalt med en shampoo. Har du tørt og porøst hår, kan du fordele en smule af olien i spidserne og lade den sidde i håret uden at skylle den ud.

Opbevaring

Beskyttes for sol og varme.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

Dr. Hauschka, Strengthening hair treatment, 100 ml

Dr. Hauschka, Strengthening hair treatment, 100 ml

Strengthening hair treatment, 100 ml, Dr. Hauschka,
Hår olie.