Weleda, Birch Cellulite Oil Weleda, 100 ml Forstør

Weleda, Birch Cellulite Oil Weleda, 100 ml

205677

-

Birch Cellulite Oil Weleda, 100 ml, Weleda,
Cellulitisolie.

Flere detaljer

179,00 kr

Varebeskrivelse

Appelsinhud udvikler sig naturligt – men det betyder ikke, at du behøver at beholde den! Weledas Birch Cellulite Oil er en fuldstændigt naturlig behandling lavet af værdifulde planteingredienser. Ekstrakter fra unge birkeblade, rosmarin og musetorn (ruscus) stimulerer hudens metabolisme. De blandes med aktive basisolier, herunder vitaminrig hvedekim og jojoba – berømt for at kunne holde på fugtigheden der, hvor den er bestemt til at være. Styrkende grapefrugt- og cypresolier som duft – der er et formål med alt, hvad der er i denne olie. Jævnlig brug udglatter, toner og opstrammer huden og mindsker fremkomsten af appelsinhud. Dermatologisk testet.

Ingredienser

Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Fragrance (Parfum) Betula Alba Leaf Extract Limonene* Ruscus Aculeatus Root Extract Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract Linalool* Citronellol* Geraniol* Citral*

Brugsanvisning og anvendelse

Det bedste er at bruge den to gange om dagen i fire uger, derefter en gang dagligt for at bevare effekten. Påføres med massage i cirkelbevægelser over lår, hofter og mave. Øg blodomløbet med en børstemassage eller skiftevis varmt/koldt brusebad med Birch Body Scrub.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

Weleda, Birch Cellulite Oil Weleda, 100 ml

Weleda, Birch Cellulite Oil Weleda, 100 ml

Birch Cellulite Oil Weleda, 100 ml, Weleda,
Cellulitisolie.