HårStopp ansigt, 15 ml Forstør

HårStopp ansigt, 15 ml

205775

-

HårStopp ansigt, 15 ml,
Behandling af uønsket hårvækst i ansigtet.

Flere detaljer

219,00 kr

Varebeskrivelse

Løsningen til dig, som ønsker at stoppe skæmmende hårvækst i ansigtet - uden brug at kemikaliebaserede cremer, pincetter og barberhøvl.

HårStopp er en mild creme baseret på naturlige ingredienser, som får hårene til at stoppe med at gro. Det er komplekset BioAlfa, der består af steroler (organisk forbindelse, der forekommer naturligt i både planter og dyr) udvundet af vilde sojabønner, der er medvirkende til, at hårene ikke vokser ud igen. Resultaterne, der er klinisk dokumenteret, ses efter 2 mdr. Efter 4-6 mdr. er problemer med uønsket hårvækst i de fleste tilfælde løst.
HårStopp Ansigt indeholder dobbelt så mange af de aktive virkningsstoffer, som HårStopp Krop. Det er nødvendigt, da hår i ansigtet er ekstra genstridige.

Ingredienser

Aqua Caprylic/Capric Triglyceride Ethylhexyl Palmitate Cetearyl Alcohol Glyceryl Stearate Glycerin PEG-100 Stearate Phenoxyethanol Tocopheryl Acetate Soybean (glycine soja) sterol Bisabolol Carbomer Imidazolidinyl urea Potassium Sorbate Sodium Hydroxide Parfum Allantoin Tetrasodium EDTA Lecithin Butylphenyl Methylpropional Hexyl Cinnamal Citronellol Linalool Tocopherol Ascorbyl Palmitate Alpha-Isomethyl Ionone Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde Coumarin Citric Acid

Brugsanvisning og anvendelse

Sådan bruger du HårStopp: Start med at fjerne hårene – gerne med voks, da det afkorter behandlingstiden – derefter påføres HårStopp på området.

Ved kontinuerlig brug to gange om dagen kan der forventes et resultat efter 2 måneder, og efter 4-6 måneder er problemet i alle overvejende tilfælde løst. Det opnåede resultat vedligeholdes ved at bruge HårStopp 2-3 gange om ugen.

I en klinisk test svarede 98 % af testpersonerne, at de var tilfredse med resultatet.

Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

HårStopp ansigt, 15 ml

HårStopp ansigt, 15 ml

HårStopp ansigt, 15 ml,
Behandling af uønsket hårvækst i ansigtet.