A. Vogel, Ægte Johannesolie, 100 ml Forstør

A. Vogel, Ægte Johannesolie, 100 ml

6460

-

Ægte Johannesolie, 100 ml, A. Vogel

Mirakuløs olie med økologisk Perikon til næsten alle slags hudproblemer.

Flere detaljer

79,00 kr

Ægte Johannesolie fra A. Vogel er olien til næsten alle hudubalancer. F.eks. tør, sprækket, solskoldet hud eller mod strækmærker. Velegnet til babypleje. Også god til problemer med at slappe af eller falde i søvn. Fri for parabener, kemi og hormonforstyrrende stoffer.

Johannesolie fra A. Vogel er et hudplejemiddel til tør hud, hudafskrabninger, rødme og solskoldninger. Det aktive stof i Johannesolien er 100 % frisk, økologisk Perikon, Hypericum Perforatum, som siden ældgammel tid har været brugt som beroligende, smertestillende og antiseptisk middel, både indvortes og udvortes. Johannesolie fra A. Vogel gør huden dejlig blød og smidig. Den er ideel til tør og sprækket hud, hudafskrabninger, rødme, solskoldninger, babypleje og endda gravide maver da den nedsætter risikoen for strækmærker.

Perikon har siden gammel tid været brugt i cremer og olier hvor den blev gnedet ind i huden for en beroligende effekt på nervesystemet. Måden den virkede på, var at man gned Perikoncremen-, eller olien på sin hud, og derved ville man uundgåeligt komme til at indånde Perikonduftene og Perikonen ville så gennem næsen få tilgang til nervesystemet og kunne give sin beroligende effekt. Derfor kan denne dejlige Johannesolie fra A. Vogel også varmt anbefales til alle former for søvnproblemer, eller problemer med at slappe af om aftenen. Den anbefales også til små babyer der har svært ved at falde til ro om aftenen. Olien gnides på huden i halsområdet så duftene af Perikon er tæt på babys næse. Ægte Johannesolie er fri for parabener, kemi og hormonforstyrrende stoffer.  

Ægte Johannesolie fra A. Vogel anvendes udvortes. Velegnet til indgnidning og kan bruges til næsten alle former for hudproblemer.

Pligttekst: Må ikke indtages. Opbevares utilgængeligt for børn,

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

A. Vogel, Ægte Johannesolie, 100 ml

A. Vogel, Ægte Johannesolie, 100 ml

Ægte Johannesolie, 100 ml, A. Vogel

Mirakuløs olie med økologisk Perikon til næsten alle slags hudproblemer.