Sukin Rose Hip Oil, 50ml Forstør

Sukin Rose Hip Oil, 50ml

868169

-

Rose Hip Oil, 50ml Sukin 

100% Certificeret økologisk hybenkerneolie  til ansigtet og en af Sukin's bedst sælgende produkter.

Flere detaljer

229,00 kr

Sukin er en miljøbevidst og naturlig hudplejeserie fra Australien. Produkterne er certificeret CO2 neutrale, veganaske og ”grey water safe”, så vi ikke ødelægger vores floder, dyr og planteliv når produktet løber ud i afløbet. 

Med Sukin får du produkter der er fri for bl.a. sulphates (SLS), Propulene glycol, syntetiske duftstoffer, farvestoffer, mineralske olier og parabener.

Sukin udvælger nøje deres ingredienser som er de bedste naturen har at tilbyde. Sukin er en meget virksom skønhedspleje der med dens aktive ingredienser sikrer en utrolig smuk og sund hud, til gode priser så alle kan være med.

Rosehip Oil (hybenkerolie) kan anvendes alene eller sammen ansigts fugtighedscreme. Så vil du hurtigt se de fantastiske resultater, det leverer.

Indeholder essentielle fedtsyrer, der er nødvendige for at beskytte cellemembranerne samt E-vitamin, beta-caroten og den kraftfulde anti-aging antioxidant lycopen, der samtidig reparerer og genopbygger huden. Denne unikke olie fodrer huden med vitale næringsstoffer til at fremme strålende og sund glød i huden. Hybenkerneolie er kendt for hjælpe hudens fornyelse, give fugt og har endda indvirkning på uren hud, ar samt fine linjer.

Absorberes hurtigt og tillader derfor huden at ånde.

OBS: fås også med 25 ml. der er en praktisk størrelse at rejse med, eller som lille gaveide!

Varedeklaration:

Rosa Eglanteria (hybenkerne) olie, koldpresset.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

Sukin Rose Hip Oil, 50ml

Sukin Rose Hip Oil, 50ml

Rose Hip Oil, 50ml Sukin 

100% Certificeret økologisk hybenkerneolie  til ansigtet og en af Sukin's bedst sælgende produkter.