Pharma Nord Bio-Sport 240+30 kap Forstør

Pharma Nord Bio-Sport 240+30 kap

205867

-

Bio-Sport 240+30 kap Pharma Nord 

Komplet kosttilskud til sportsfolk med fedtsyrer, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Så er der intet der stopper dig!

Flere detaljer

399,00 kr

Bio-Sport fra Pharma Nord er det uundværlige kosttilskud til aktive sportsfolk og motionister. Spækket med vitaminer, mineraler, antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Mærk forskellen!

Bio-Sport fra Pharma Nord er den unikke sportskur der tilfører kroppen de livsvigtige fedtsyrer omega-3 og omega-6. Bio-Sport indeholder EPA og DHA fra fiskeolie i kombination med et højt indhold af GLA fra Boragoolie, som alle tre er med til at opretholde den rette balance imellem prostaglandinerne i kroppen, hvilket har indflydelse på en lang række mekanismer i kroppen. Kort sagt; Bio-Sport giver en masse gavnlige virkninger i kroppen! Herudover indeholder dette fantastiske kosttilskud antioxidanter i form af vitaminer og mineraler, som er essentielt når man træner.
Ingredienserne i dette produkt stammer ikke fra økologisk landbrugsproduktion. Udtrykket "Bio" henviser i denne sammenhæng til produktets biotilgængelighed eller biokemisk organiske natur.
Pharma Nord er et firma hvis produkter har en høj kvalitet og en høj biotilgængelighed så det optages let i kroppen. Pharma Nord er et kæmpe, verdensomspændende firma som har en enorm produktion af både kosttilskud og naturlægemidler til hele verden. Der bliver hele tiden lavet kontrol omkring kvaliteten af råvarerne til produkterne.

Anbefalet daglig dosis:
8 kapsler og 1 tablet dagligt for voksne samt børn på 11 år og derover. Kapslerne synkes hele i forbindelse med et hovedmåltid. Doseringen kan evt. opdeles i 2 portioner og indtages ved 2 hovedmåltider. Den anbefales, at denne dosering indtages i en periode af normalt 30 dages varighed. Den anbefalede daglige dosis må ikke overskrides.

Pligttekster: Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost.

Ingredienser i Bio-Sport:
Vitamin A 800 mcg RE 100 %, Vitamin B6 2 mg 100 %, Vitamin C 90 mg 150 %, Vitamin E 15 mg a-TE 150 %, Selen 100 mcg 250 %, Fiskeolie 1120 mg hvoraf omega-3 fedtsyrer 746 mg, EPA 360 mg, DHA 264 mg. Andre omega-3 fedtsyrer 122 mg. Lægehjulkrone frøolie 2880 mg hvoraf GLA 640 mg.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

Pharma Nord Bio-Sport 240+30 kap

Pharma Nord Bio-Sport 240+30 kap

Bio-Sport 240+30 kap Pharma Nord 

Komplet kosttilskud til sportsfolk med fedtsyrer, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Så er der intet der stopper dig!