Natur-Drogeriet, Malurt, 90 kap Forstør

Natur-Drogeriet, Malurt, 90 kap

200689

-

Malurt, 90 kap, Natur-Drogeriet,
Kapsler indeholdende pulveriseret malurt - Kosttilskud.

Flere detaljer

99,00 kr

Varebeskrivelse

Navnet malurt er oprindeligt svensk og betyder møl-urt og har siden tidernes morgen været anvendt til at skræmme kryb, kravl og andre insekter væk i urtehaven. Planten både dufter og smager kraftigt og besk.
Det latinske navn på have-malurt Artemisia absinthium kommer af et latinsk ord for bitter, og planten er da også en meget bitter urt, der bl.a. anvendes i absint og snaps. Gennem tiderne har malurt været brugt i vin og brændevin. Det er især blade og knopper, der er aromatiske og anvendes, og en enkelt gren i vin eller snaps i få dage giver en fin, bitter smag. Her fås pulveriseret malurt i kapsler - Kosttilskud.
1 kapsel indeholder 300 mg malurt.
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Ingredienser

Indhold per dagsdosis 3-6 kapser: Pulveriseret malurt (Artemisia absinthium L.) 900-1800 mg Gelatine (okse)

Daglig dosis

1-2 kapsler 3 gange dagligt

Brugsanvisning og anvendelse

Indtages før måltiderne. Hvis det ønskes, kan urtepulveret tages ud af kapslerne og bruges til urtete eller udrøres i anden væske.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

Natur-Drogeriet, Malurt, 90 kap

Natur-Drogeriet, Malurt, 90 kap

Malurt, 90 kap, Natur-Drogeriet,
Kapsler indeholdende pulveriseret malurt - Kosttilskud.