HayMax, Allergi Balsam Aloe Vera Forstør

HayMax, Allergi Balsam Aloe Vera Ø, 5 ml

905379

-

Allergi Balsam Aloe Vera Ø, 5 ml, HayMax

Afhjælper din allergi nemt, hurtigt og sundt. Forebygger uden kemi og uden bivirkninger.

Flere detaljer

89,00 kr

HayMax ™ Organic er en prisbelønnet pollen barrierer designet til at stoppe allergener ved hjælp af naturlige ingredienser.

Mange lider af høfeber, allergisk rhinitis og pollen, mens andre kæmper mod støv eller kæledyr allergi.  Alle kæmper for at finde en løsning, når symptomerne er tydelige. For mennesker med høfeber, kan sommermånederne være en særlig vanskelig tid, hvor pollen niveauet er højt. For andre kan allergisk rhinitis og allergi forårsage ubehag hele året rundt. Symptomerne omfatter ofte nysen, en løbende eller tilstoppet næse og kløende øjne.

HayMax ™ er en økologisk, stoffri, pollen barriere balsam til at hjælpe bringe lindring fra disse symptomer, fremstillet af naturlige ingredienser.  Forsøg vist, at denne prisbelønnede balsam hjælper fælde pollen, støv mide ekskrementer og dyrehår. Når den anvendes på næseborene indfanges allergenerne, som ellers ville rejse ind i kroppen, hvor den derefter forårsager reaktionerne. HayMax ™ arbejder ud fra princippet om, at hvis der er er fanget nok allergerner, vil dette holde dig under din følsomhed eller trigger niveau, så allergien ikke udløses.

HayMax ™ er lavet af en base af økologisk bivoks og oliefrø, blandet med æteriske olier. Disse ingredienser er certificeret økologisk af Soil Association.

HayMax ™ kan bruges med andre medikamenter og er velegnet til børn og gravide.

Sådan bruger du produktet:

Du smører lidt af den økologiske balsam rundt om næsebor og øjne for på den måde at skabe en fysisk barriere for de pollen, der angriber dig i pollensæsonen. På den måde forhindrer du konkret de små usynlige partikler i at komme ind og blive optaget af slimhinder og sendt videre via blodbanen.

Ingredienser:

Soil Association certificeret økologisk solsikkeolie, Soil Association certificeret økologisk bivoks, Soil Assosiation certificeret aloe vera blad pulver.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

HayMax, Allergi Balsam Aloe Vera Ø, 5 ml

HayMax, Allergi Balsam Aloe Vera Ø, 5 ml

Allergi Balsam Aloe Vera Ø, 5 ml, HayMax

Afhjælper din allergi nemt, hurtigt og sundt. Forebygger uden kemi og uden bivirkninger.