Lepicol, 180 g Forstør

Lepicol, 180 g

905517

-

Lepicol, 180 g

Lepicol er et multi-fiber kildeprodukt indeholdende blid psylliumskallet, der er kendt for at bidrage til opretholdelsen af ​​normal tarmtransport, såvel som inulin og 5 stammer af levende bakterier.

Flere detaljer

129,00 kr

Fiber til sundhed
Fiber er en vigtig del af vores diætindtag for at sikre, at vi opretholder en sund tarm. Ikke spiser nok fiber kan føre til fordøjelsesproblemer som forstoppelse og andre kroniske fordøjelsesforstyrrelser.

Hvorfor Lepicol? Lepicol er et multi-fiber-kildeprodukt indeholdende blid psylliumskallet, der er kendt for at bidrage til opretholdelsen af ​​normal tarmtransport såvel som inulin. Sammen går disse to ingredienser langt for at hjælpe med at give dit anbefalede daglige indtag af fiber - noget, som mange af os mangler med den moderne kost. Den tredje nøglebestanddel af Lepicol er 5 stammer af levende bakterier. Opbevares på et køligt tørt sted - uden direkte sollys. Har ikke brug for køling.

Retningslinjer for brug
Tag Lepicol mindst 30 minutter før et måltid. Ryst før brug.

Voksne: Tag 1-2 hævede teskefulde blandet med vand eller juice en eller to gange dagligt (5-10 g) og fortær straks. Dette skal derefter efterfølges af et yderligere glas vand. Vi anbefaler at starte med en lav dosis og opbygge gradvis for at passe individen.

Børn: Halvdelen af ​​voksendosis med forældremyndighed. Forældre bør søge vejledning fra en læge, før de får Lepicol til børn under 11 år.
Graviditet: Lepicol er egnet til brug under graviditet, men vi vil altid foreslå at konsultere din læge eller sundhedspleje, inden du tager et kosttilskud.

Bemærk: Hvis du tager Lepicol uden vand, kan det forårsage kvælning. Sigt altid på at forbruge et 250 ml glas væske med hver opskummet teskefuld. Kontakt venligst din læge, inden du tager Lepicol, hvis du for nylig har haft tarmoperation eller har en tarmobstruktion. Hvis du oplever ubehag efter at have taget Lepicol, skal du reducere doseringen eller ophøre med at søge lægehjælp.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Ingredienser: Psylliumskaller (Plantago ovata forsk), Inulin, levende bakterier.
Levende bakteriestammer: Lactobacillus rhamnosus PXN 54Bifidobacterium bifidum PXN 23Lactobacillus acidophilus PXN 35Lactobacillus plantarum PXN 47Lactobacillus bulgaricus PXN 39Live bakteriestyrke: Mindst 120 millioner CFU / g (1,2 x 108 CFU / g) svarende til 600 millioner CFU / 5 g dosis (6,0 x 108 CFU / 5 g).

Allergen råd: Kan indeholde soja og mælk, da disse anvendes i stammens vækstmedier. Spor af mælk er på et niveau, der ikke ville påvirke laktosintolerans sufferers.
Opbevares utilgængeligt for børn. Overskrid ikke det anbefalede daglige indtag. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

Lepicol, 180 g

Lepicol, 180 g

Lepicol, 180 g

Lepicol er et multi-fiber kildeprodukt indeholdende blid psylliumskallet, der er kendt for at bidrage til opretholdelsen af ​​normal tarmtransport, såvel som inulin og 5 stammer af levende bakterier.