Natur-Drogeriet, Schizandra kinesisk, 90 kap Forstør

Natur-Drogeriet, Schizandra kinesisk, 90 kap

200642

-

Schizandra kinesisk, 90 kap, Natur-Drogeriet,
Kosttilskud.

Flere detaljer

119,00 kr

Varebeskrivelse

Schisandra er en adaptogen urt. Adaptogene urter indeholder plantestoffer, der er i stand til både at stimulere og at hæmme de samme funktioner i kroppen, alt afhængigt af det aktuelle behov. Schisandra er hjemhørende i Nordkina, og det kinesiske navn Wu Wei Tzu betyder “de fem sanser”. Schisandra er en flerårig, træagtig slyngplante med modsatte ovale til runde, dybgrønne, savtakkede blade og cremefarvede blomster. En plante producerer enten han- eller hun-blomster. Planter af begge køn skal gro i nærheden af hinanden, for at de kan bære frugt. Frugten er skinnende rød, saftig og olieholdig. Schisandra chinensis foretrækker fugtig, næringsrig skovbund og trives i kolde egne.
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Ingredienser

Indhold pr. dagsdosis 1-6 kapsler: Schisandrafrugtekstrakt (Schisandra chinensis Turcz. Baill.) 1480 - 8880 mg Gelatine (okse) Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer) Antiklumpningsmiddel (calciumcarbonat)

Daglig dosis

1-2 kapsler 1-3 gange dagligt

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

Natur-Drogeriet, Schizandra kinesisk, 90 kap

Natur-Drogeriet, Schizandra kinesisk, 90 kap

Schizandra kinesisk, 90 kap, Natur-Drogeriet,
Kosttilskud.