New Nordic, Mulberry, 120 tab

200844

-

Mulberry, 120 tab, New Nordic,
Kosttilskud af ekstrakt fra hvid morbær kombineret med krom.

Flere detaljer

339,00 kr

Varebeskrivelse

Blodsukker og stofskifte
Normale blodsukkerniveauer og en velfungerende normal kalorieforbrænding er grundlæggende faktorer for kroppens funktioner og dit gode helbred på sigt. Mulberry er en tablet baseret på et standardiseret ekstrakt af det hvide morbærtræs blade samt næringsstoffet krompicolinat. Blade fra hvid morbær og krom hjælper med at bevare et normalt blodsukker og krom hjælper desuden med at bevare et normalt protein, fedt og kulhydratstofskifte.
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Ingredienser

Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dikalciumfosfat) Morbærekstrakt (Morus alba L) Vand Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid) Overfladebehandlingmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose) Mineral (krom (III) klorid)

Daglig dosis

Voksne og børn over 11 år:
1 tablet 3 gange dagligt med et glas vand.
De første 10 dage tages 2 tabletter 3 gange dagligt. Tabletterne tages 15 min. før måltiderne.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

New Nordic, Mulberry, 120 tab

New Nordic, Mulberry, 120 tab

Mulberry, 120 tab, New Nordic,
Kosttilskud af ekstrakt fra hvid morbær kombineret med krom.