Novo Vita Mag+ 180 kap Forstør

Novo Vita Mag+ 120 kap

870587

-

Mag+ 120 kap, Novo Vita

Magnesium tilskud der sikrer en optimal optagelse. Særligt velegnet til efter træning for muskelrestitution, kramper, nervesystem og energistofskiftet.

Flere detaljer

189,00 kr

120 KAPLSER | 1 KAPSEL DAGLIGT | 4 MÅNEDERS FORBRUG

Få hele 350 mg magnesium og 10 mg vitamin B6 i kun én kapsel! Mag+ er baseret på tre unikke magnesiumkilder, der sikrer et letoptageligt tilskud med stor effekt.

Mag+ indeholder et unikt magnesiumkompleks bestående af tre forskellige magnesiumkilder. Magnesiummalat (100 mg), Magnesiumchlorid (150 mg) samt Magnesiumcitrat (100 mg). Ingredienserne i Mag+ er udvalgt på baggrund af deres høje optagelighedsgrad samt deres unikke funktioner. Magnesiummalat er baseret på æblesyre og er især god til de, der lider af træthed. Æblesyre - en naturlig frugtsyre til stede i de fleste celler i kroppen - er en vigtig bestanddel af de enzymer, der spiller en central rolle i kroppens energiproduktion. Magnesiumchlorid er den bedste form for magnesium til afgiftning af celler og væv. Magnesiumchlorid understøtter nyrefunktionen og kan derved øge en træg metabolisme. Magnesiumcitrat kan afhjælpe forstoppelse. Det er derfor et godt valg for personer med rektale eller tarmrelaterede problemer. Mag+ indeholder udover magnesium også B6. Tilstedeværelsen af B6-vitamin er nødvendig for, at kroppen kan udnytte magnesium optimalt.

Mag+ er et rent kosttilskud uden unødige hjælpe- eller tilsætningsstoffer. Indeholder udover de aktive ingredienser kun lidt rismel for at sikre en jævn distribution i kapslen. Mag+ er tilgængelig i vegetabilske kapsler og kan bruges af veganere og vegetarer.

Mag+ giver et højt tilskud (350 mg) ved kun 1 kapsel dagligt. Indeholder 4 mdrs. forbrug (120 stk.) og er derfor drøj i brug.

Mag+ bidrager til mange af kroppens funktioner

  • Magnesium og vitamin B6 bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
  • Magnesium og vitamin B6 bidrager til et normalt energistofskifte.
  • Magnesium og vitamin B6 bidrager til nervesystemets normale funktion.
  • Magnesium bidrager til en normal muskelfunktion.
  • Magnesium bidrager til en normal psykologisk funktion.
  • Magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder.

Referenceindtag: 1 kapsel dagligt til voksne samt børn over 11 år i forbindelse med et måltid. Dagsdosis bør ikke overskrides.

Næringsindhold: Per dagsdosis (1 kapsel) og procentdel af referenceindtag (RI):

Dagsdosis (1 kap.)% af RI
Magnesium350 mg93%
Vitamin B610 mg714%

Ingredienser: Mineral (magnesiumchlorid, magnesumcitrat, magnesiummalat), vitamin (B6 pyridoxal-5’-phosphat), fyldemiddel (rismel), vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose).

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv en anmeldelse (Spørgsmål her vil ikke blive besvaret)

Novo Vita Mag+ 120 kap

Novo Vita Mag+ 120 kap

Mag+ 120 kap, Novo Vita

Magnesium tilskud der sikrer en optimal optagelse. Særligt velegnet til efter træning for muskelrestitution, kramper, nervesystem og energistofskiftet.